SVJA Jeugdkamp 2023

Altijd al eens willen slapen bij het voetbalveld? Je tent uitrollen en meteen een balletje trappen met je vrienden en vriendinnen? Leuke activiteiten, leerzame voetbalclinics en afsluiten met een bbq? Klinkt goed toch! 

Schrijf je dan nu snel in voor het Jeugdkamp 2023 van Jong Ambon op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli a.s.! Het kamp is voor alle jeugdleden van JO8 t/m JO13. Als je het leuk vindt mag je een vriend of vriendin meenemen, ook als hij of zij geen lid is van de club. 

Overnachten

De kinderen van JO10 t/m JO13 kunnen blijven overnachten. We slapen in tenten en/of in de kleedkamers! Je hebt een luchtbed of matje nodig en een slaapzak. 

De kinderen van JO8 worden na de laatste activiteit op vrijdagavond opgehaald door hun ouders en/of verzorgers en worden zaterdagochtend weer verwacht op het veld.

Er is gedurende het hele kamp, ook ‘s nachts, voldoende begeleiding aanwezig. 

Kosten: 20 euro p.p. 

Meer informatie

Jaco Hitijahubessy: 06 15 21 95 10 

Marloes de Looff: 06 23 95 44 42 

Inschrijven

Schrijf je in door je naam, leeftijd en team te mailen jeugdnieuws.jongambon@gmail.com 

Mocht je een vriend of vriendin willen meenemen, geef dan ook de naam, leeftijd en contactgegevens van deze persoon door. 

Je ontvangt dan van ons alle benodigde informatie en een invulformulier zodat we alle benodigde contactgegevens hebben voor tijdens het kamp.