Sponsoring algemeen

Sponsors vormen inmiddels een onlosmakelijk deel van onze vereniging. Mede door de financiële ondersteuning van onze sponsors heeft Jong Ambon zich kunnen ontwikkelen tot de vereniging die het nu is. Jong Ambon is op zoek naar sponsors die willen bijdrage aan de ontwikkeling van onze vereniging.

Jong Ambon is een voetbalvereniging waar ruimte is voor zowel recreatieve als prestatieve teams. De vereniging heeft relatief veel jeugdleden. Voor een goede ontwikkeling is een juiste begeleiding en training nodig. Bij Jong Ambon is dat allemaal vrijwilligerswerk. Maar ook de barbezetting, het onderhoud van materiaal, accommodatie en velden wordt geheel door vrijwilligers uitgevoerd. Daarnaast kent onze vereniging geen betaalde spelers en of speelsters. Sterker nog: iedereen betaalt gewoon contributie.

Wij willen onze leden een mooie accommodatie en goed onderhouden velden bieden. En natuurlijk de al eerder genoemde passende begeleiding, training en essentiële verzorging. De goede sfeer binnen de vereniging is kenmerkend voor Jong Ambon.

Uitgangspunt voor sponsoring is enerzijds zo goed mogelijk tegemoet komen aan de wensen en verwachtingen van de sponsor. Anderzijds moet ook het belang van Jong Ambon er mee gediend zijn.

We bieden onze sponsors vele mogelijkheden tot sponsoring en willen graag met u in contact treden om het best passende pakket te vinden. Geïnteresseerde personen en bedrijven die meer willen weten over de doelstellingen en ambities van Jong Ambon en de mogelijkheden tot sponsoring kunnen contact opnemen met de sponsorcommissie.

Subsponsoren

Kledingsponsor

Overige sponsoren