Kledinglijn SV Jong Ambon

De clubkleuren van onze vereniging zijn Rood en wit (Rood shirt, witte broek en witte kousen). Wij hechten dan ook veel waarde aan een uniforme kledinglijn vanwege de herkenbaarheid en uitstraling. Deze uniforme kledinglijn in onze clubkleuren is ook voorzien van het logo van SV Jong Ambon. In overleg met onze leverancier is een kledinglijn vastgesteld, die o.a. wedstrijdtenues, trainingspakken, trainingssets en tassen omvat. Alle artikelen zijn voorzien van ons logo.

Met ingang van 1 juni 2019 heeft de vereniging een exclusiviteitsovereenkomst afgesloten met KAPPA en Uniqu4sports. KAPPA heeft het alleenrecht van gebruik van het clublogo voor bedrukkingen op kleding, tassen en andere artikelen.

De vereniging pleegt contractbreuk als er elders en/of een ander kledingmerk wordt aangeschaft. Deze overeenkomst is echter met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen en levert niet alleen de vereniging grote voordelen op, maar ook onze teams, leden en sponsoren. Wij hopen dan ook dat een ieder het belang hiervan inziet.
De vereniging probeert zoveel mogelijk teams te voorzien van shirts, complete wedstrijdtenues, tassen en/of trainingspakken. Dit kan alleen indien er sponsors beschikbaar zijn en is dus geen recht. In alle andere gevallen dienen de leden hun eigen shirt, broekje en sokken aan te schaffen. Heb jezelf mogelijk een kledingsponsor, neem dan contact op met de sponsorcommissie via: sponsoring.jongambon@gmail.com. Er zijn diverse mogelijkheden voor sponsoring (shirts, tenues, tassen, trainingspakken.

Update kledingsponsor Kappa! (halverwege oktober 2019)

Naar aanleiding van ons bericht 10 april jl. inzake de nieuwe kledingsponsor zijn er afgelopen periode veel vragen geweest rondom aanlevering/bestellen van kleding via de nieuwe webshop.

In april 2019 zijn de gesprekken met kleding leverancier Kappa, in de vorm van vertegenwoordiger Jesper de Vlieger, volledig afgerond. Verheugd waren wij te vermelden de komende 3 jaren met een respectabel merk als Kappa in zee te kunnen gaan.
Een van de afspraken welke bij de afronding gemoeid waren, was het lanceren van de webshop. Op woensdag 1 mei 2019 heeft het bestuur van SV Jong Ambon een mooie presentatie hieromtrent gehad tijdens de Belgische Bekerfinale in Brussel.
De verwachting is vanuit Kappa uitgesproken de webshop rond eind mei te lanceren. Even later bleek dat deze datum toch te ambitieus was en is de lancering verplaatst naar het einde van de zomervakantie doch voor de start van het nieuwe seizoen.
Vanuit Kappa hebben wij begrepen dat zij de zomerperiode hebben gebruikt om opnieuw in onderhandeling te treden met hun leverancier. Na een nieuwe evaluatie vanuit Kappa, in augustus, zou de webshop eind september 2019 gelanceerd worden. Inmiddels is het half oktober en wachten wij nog steeds op terugkoppeling van Kappa betreffende de onderhandelingen. Desalniettemin betekend dit dat wij als vereniging nog steeds wachtende zijn op de gepersonaliseerde webshop en (een deel van) door ons bestelde producten. Wij vragen jullie, de leden, begrip te tonen en nog heel even geduld te hebben.

Wij als bestuur betreuren het dat de verse vernieuwde samenwerking met een nieuwe kledingsponsor moet starten met een zeer lange wachtperiode. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte wat betreft updates hieromtrent.

Tot zover.

Het bestuur Jong Ambon

Neem bij vragen of opmerkingen contact op met Melvin Telussa , Jerry Tupanwel, Renato Salawane of Jeremy Latumeten. Een van deze heren is op zaterdag altijd wel aanwezig in het clubhuis.

Kledinglijn SV Jong Ambon