Kerstgroet bestuur SV Jong Ambon 2024

Beste SVJA ers, 

Een hele grote “dankjewel” aan alle trainers, scheidsrechters & grensrechters, commissieleden, vrijwilligers, ondersteunende leden/ouders en sponsoren voor jullie inzet en bijdrage in het afgelopen jaar. Zonder jullie – vaak tomeloze – inzet is het niet mogelijk om te voetballen. 

Dank, namens alle voetballende leden. 

Het jaar loopt op z’n eind en het veldvoetbal is op een lager pitje gezet. Tijd om even een tandje terug te schakelen en stil te staan bij hetgeen er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd, nog eens na te denken over mooie en wat minder mooie momenten. Maar ook de tijd om vooruit te kijken, om plannen te maken voor het nieuwe jaar. Oftewel, om in voetbaltermen te blijven, het is rust en we beraden ons op de juiste opstelling en tactiek voor de tweede helft. 

Ook het bestuur van SV Jong Ambon & de club probeert in tempo even aan te passen. Helaas kende de club het afgelopen jaar meer (nood)gedwongen wisselingen & onvoorziene zaken zoals het terugtrekken van zondag2 uit de competitie dan ons lief was, maar dergelijke zaken heb je niet in de hand. Gelukkig staat ‘de as’ en gaan we zeker weer op zoek naar versterking. Gezien de steun vanuit de leden zelf, is het altijd weer hartverwarmend om te zien dat wanneer het nodig is, de echte SVJA-ers opstaan. 

Om op een positieve manier af te sluiten willen wij de nadruk leggen op alles wat we dit jaar al samen bereikt hebben: Een ledengroei van kleine 200 leden, de oprichting van een nieuwe sponsorcommissie en het schilderen van groot gedeelte van het clubhuis, het vinden van goede en gemotiveerde trainers en teamleiders voor de meeste teams, de 2 jeugdteams JO11-1 & JO12-1 die kampioen zijn geworden, de successen van alle andere jeugd- en senioren teams, de oprichting van een vernieuwd jeugdbestuur, de ballenactie die meer dan 25 nieuwe ballen heeft opgeleverd, de organisatie van het zomerkamp voor alle jeugdleden samen met de Voetbalschool Sport 17 en de aanstelling van Neil Thumann als Hoofd Opleidingen, Robin de Kam op de post van Ledenadministratie, de aanstelling van onze nieuwe Hoofdtrainer Yannik Taniwel met zijn staff en natuurlijk het aantrekken van onze Hoofdsponsor Elektromakers! en alle dingen die we hier nog vergeten zijn te noemen. 

Graag nemen we jullie tijdens de nieuwjaarsreceptie op 20 januari a.s. meer inhoudelijk mee over bovenstaande en nemen we jullie ook graag mee in onze vergezichten voor het komende jaar. Een jaar waarin we naast uiteraard het voetbal ook vooral willen inzetten op duurzaamheid/energiebesparing. 

Er komen betere tijden, dat kan bijna niet anders. Voetbal is wat ons samenbrengt, dus hou vol! Wij zullen in ieder geval ook in 2024 weer voor de vereniging klaarstaan en hopelijk kunnen we samen onvergetelijke herinneringen maken. SV Jong Ambon staat er goed op, ook in 2024! Wij zijn definitief uit de schulden. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen! Een groot compliment en een diepe buiging aan eenieder die hieraan heeft meegeholpen. Zonder anderen tekort te doen gaan mijn waardering en dank vooral uit naar het stichtingsbestuur. Een gezonde en goede financiële huishouding is de basis voor een stabiele vereniging. Hier hebben zij keihard aan gewerkt. Het was zeker niet makkelijk met zoveel (opbouwende) kritiek, maar zowel het stichtingsbestuur als het verenigingsbestuur hebben altijd het belang van de club op 1 gezet. Met alle ups en downs zijn we nu waar we zijn en dat is een gezonde vereniging! 

Natuurlijk is er zeker nog ruimte voor verbetering maar de eerste stappen zijn gezet. Rome is tenslotte ook niet op één dag gebouwd. Nu is het eerst tijd om met dierbaren te genieten van de feestdagen. Maak er het beste van en pas goed op jezelf en elkaar. Blijf gezond en vooral in beweging! Zodra we weer mogen, gaan we knallen namelijk. 

De besturen van SV Jong Ambon en Stichting Jong Ambon wensen u allen fijne feestdagen en een goed en gezond 2024 toe. 

Namens de besturen, 

Melvin Telussa

Voorzitter SV ”JONG AMBON” 

Lyanne Telussa 

Voorzitter Stichting ”JONG AMBON” 

JONG AMBON BERSATU, JONG AMBON BERSAMA, JONG AMBON BERSATU BERSAMA!!! 

Om onze wens met een handdruk te bekrachtigen nodigen wij u, leden en sponsoren, uit voor onze traditionele Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 20 januari 2024. Aan het begin van het nieuwe jaar willen wij met u stilstaan bij de verwachtingen voor 2024. Wij hopen dan ook u op zaterdag 20 januari 2024 vanaf 19.30 uur te kunnen begroeten in het Clubhuis.