Elektromakers BV voor drie jaar nieuwe hoofdsponsor SV Jong Ambon

SV Jong Ambon heeft met het bedrijf Elektromakers BV een overeenkomst afgesloten als hoofdsponsor van de vereniging. Minimaal drie seizoenen zal de Duurzame Elektrotechnische Installateur en zonnepanelenspecialist uit Middelburg als hoofdsponsor aan de vereniging verbonden zijn.

Afgelopen vrijdag zijn de handtekeningen gezet onder de sponsorovereenkomst door de eigenaar Michel van Loon, eigenaar van Elektromakers, en voorzitter Melvin Telussa. De hoofdmacht van SV Jong Ambon zal de komende seizoenen dus spelen in een tenue met het logo van de nieuwe hoofdsponsor op de voorzijde. 

Elektromakers biedt particulieren en bedrijven o.a. de mogelijkheid met behulp van een zonne-energiesysteem onafhankelijk en duurzaam zelf energie op te wekken. Uiteraard bieden zij ook oplossingen voor laadpalen, meterkasten en andere elektrotechnische vraagstukken. De firma heeft een nauwe samenwerking met fabrikanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor is Elektromakers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan het altijd het juiste oplossing aanbieden.

Enthousiast

Eigenaar Michel van Loon is erg enthousiast over de samenwerking met SV Jong Ambon. ,,Aanschaf en installatie van zonnepanelen leeft op dit moment enorm en met deze sponsoring kunnen wij nog beter aan onze bekendheid in de regio werken. De slogan van ons bedrijf luidt: ‘Wij-verbinden-alles’. Deze woorden zie je terug in het bestaan van de voetbalverenging. De club is uit families ontstaan. Melvin vertelde mij dat die vroeger voornamelijk Molukse leden had. Ongeacht waar ze vandaan kwamen - Middelburg, Oost-Souburg, Koudekerke - tot welke kerkgemeenschap ze behoorden, bij Jong Ambon kwamen ze allemaal samen. De club was het bindmiddel. Inmiddels is Jong Ambon een multiculturele vereniging die nog steeds alles en iedereen verbindt. Dat we op deze manier de vereniging kunnen ondersteunen vind ik dan ook zeer belangrijk.”
 
SV Jong Ambon is erg blij met haar nieuwe hoofdsponsor. Namens de vereniging voerde Melvin Telussa, voorzitter van de vereniging, de gesprekken met Michel van Loon. Het was al snel duidelijk dat er een match was tussen de beide partijen. ,,Elektromakers is een zeer passende hoofdsponsor voor onze vereniging. Het bedrijf levert een product en diensten waar een enorme behoefte aan is op dit moment en het bedrijf heeft, mede door de slogan, een zeer positieve uitstraling. Dat de ondernemer ook affiniteit met onze vereniging heeft, maakt de samenwerking nog plezieriger en krachtiger.”

Naast het logo op het shirt van het eerste van SV Jong Ambon zal Elektromakers ook terugkomen op tal van andere uitingen, zoals reclameborden, de SVJA-website, sociale media, officiële mailingen en nieuwsbrieven