Kledinglijn SV Jong Ambon

De clubkleuren van onze vereniging zijn Rood en wit (Rood shirt, witte broek en witte kousen). Wij hechten dan ook veel waarde aan een uniforme kledinglijn vanwege de herkenbaarheid en uitstraling. Deze uniforme kledinglijn in onze clubkleuren is ook voorzien van het logo van SV Jong Ambon. In overleg met onze leverancier is een kledinglijn vastgesteld, die o.a. wedstrijdtenues, trainingspakken, trainingssets en tassen omvat. Alle artikelen zijn voorzien van ons logo.

Met ingang van 1 juni 2019 heeft de vereniging een exclusiviteitsovereenkomst afgesloten met KAPPA en Uniqu4sports. KAPPA heeft het alleenrecht van gebruik van het clublogo voor bedrukkingen op kleding, tassen en andere artikelen.

De vereniging pleegt contractbreuk als er elders en/of een ander kledingmerk wordt aangeschaft. Deze overeenkomst is echter met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen en levert niet alleen de vereniging grote voordelen op, maar ook onze teams, leden en sponsoren. Wij hopen dan ook dat een ieder het belang hiervan inziet.
De vereniging probeert zoveel mogelijk teams te voorzien van shirts, complete wedstrijdtenues, tassen en/of trainingspakken. Dit kan alleen indien er sponsors beschikbaar zijn en is dus geen recht. In alle andere gevallen dienen de leden hun eigen shirt, broekje en sokken aan te schaffen. Heb jezelf mogelijk een kledingsponsor, neem dan contact op met de sponsorcommissie via: sponsoring.jongambon@gmail.com. Er zijn diverse mogelijkheden voor sponsoring (shirts, tenues, tassen, trainingspakken.

Webshop, LIVE medio Juni 2019!

Achter de schermen zijn wij nog druk bezig, maar binnenkort is het zover; dan gaat onze webshop online! Met deze webshop is het voor jou nog gemakkelijker om de beste producten te bestellen. Hopelijk snel tot ziens in onze shop!

Neem bij vragen of opmerkingen contact op met Melvin Telussa , Jerry Tupanwel, Renato Salawane of Jeremy Latumeten. Een van deze heren is op zaterdag altijd wel aanwezig in het clubhuis.

Kledinglijn SV Jong Ambon