UPDATE 28-11-2021: Coronamaatregelen

Nieuws

Beste ouder(s) / verzorger(s),

We zitten als club in een lastige periode waar corona weer een grote rol speelt.

De club houdt zich aan de maatregelen die door de overheid zijn bepaald. Dit betekent dat we vanaf zondag 28 november t/m 18 december tussen 17.00 uur en 05.00 uur niet het sportpark op mogen. Ook zijn wij in afwachting wat de KNVB gaat besluiten met betrekking tot de competitie.

De noodzaak van het sporten en bewegen van kinderen houden wij zeker in ons achterhoofd. We zijn aan het kijken tot het geven van trainingen in de middag, dit hangt ook samen met de beschikbaarheid van een desbetreffende trainer. Op de zaterdagen heb ik de trainers wel gevraagd tot het organiseren van een activiteit.

Wel kijken wij ook verder en zien dat de oplopende besmettingen op (basis)scholen een zorgelijk punt zijn en in de toekomst een grote invloed kunnen zijn binnen onze club.

Wij streven naar een veilige en gezonde (werk)omgeving voor onze spelers, vrijwilligers, ouders/verzorgers en alle andere betrokkenen. Dit betekent dat wij soms genoodzaakt zijn om beslissingen te nemen die niet in het voordeel vallen van een ieder. Helaas zitten we samen in deze situatie.

Ik wil jullie dan ook vragen om als ouder/verzorger de verantwoording te nemen en uw kind niet naar de training en/of wedstrijd te sturen als zij klachten hebben of in quarantaine zitten. Ook uw eigen gezondheid speelt een rol bij het halen en brengen van uw kind.

Via de trainer/leider wordt u verder geïnformeerd over de invulling van de training en/of wedstrijd.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!

Met vriendelijke groet,

Emiel Laisina

Jeugd coördinator SV Jong Ambon

Klik hier voor de beslisboom (thuisblijven of niet?) van 0 jaar t/m groep 8

Klik hier voor de beslisboom (thuisblijven of niet?) van 12 jaar en ouder