SVJA JO9-2 en SVJA JO9-3 sluiten het seizoen af

Woensdagavond hebben JO9-2 en JO9-3 gezamenlijk het seizoen 2018-2019 afgesloten. Dit gebeurde met de welbekende wedstrijd tussen ouders en spelers. Het werd een echte familieaangelegenheid. Het ene team bestond uit ouders samen met broertjes en zusjes. Het andere team bestond uit de spelers van JO9-2 en JO9-3 (versterkt met zus Sena en broer Gani van JO9-2 speler Mürsel) Het werd een spannende partij met over en weer kansen. De teams bleken behoorlijk aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk bleek het familieteam niet bestand tegen het geweld van de échte voetballers: het werd een 2 - 1 overwinning voor het gezamenlijk team van JO9-2 en JO9-3.

De avond werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Friet met een heerlijke snack naar eigen keuze: van kipnuggets tot mexicano en van kroket tot kaasstengels. Dit alles gesponsord door Tommy de Bont namens Cafetaria Lammers. Daarnaast werden heerlijke saladeschotels aangeboden door René Willems van SEC Catering. Onze speciale dank gaat dan ook uit naar Tommy en René voor hun bijdrage!

Een speciaal moment van dank was er voor JO9-2 leider Robert de Kraker. Robert, samen met Michel Peute de begeleiders van het eerste uur, is al weken uitgeschakeld door een vervelende ziekte. Hij kon daarom niet meedoen aan de wedstrijd en moest ook eerder naar huis.

Al met al kunnen we terugkijken op een mooi seizoen voor beide teams. We wensen iedereen alvast een fijne vakantie!

Staf JO9-2 en JO9-3

Igor, Zinho, Michel, Robert en Marcel