Polsbandjes bij controle coronatoegang: sporten en daarna stappen

Nieuws

Voetballers en toeschouwers vanaf 18 jaar moeten bij toegang tot de gebouwen van Jong Ambon hun coronatoegangsbewijs laten zien: de qr-code. Om het gemakkelijker te maken om in en uit te lopen en je niet steeds opnieuw te laten controleren, maakt onze vereniging met ingang van zaterdag 6 november gebruik van het polsbandjessysteem dat is opgezet voor de horeca in Middelburg.
Dit betekent dat iedereen die een qr-code én identiteitsbewijs kan laten zien, een polsbandje krijgt. Daarmee kun je de kantine in en uit en weer in.
Het grote voordeel is dat ditzelfde bandje de hele dag geldig is én dat je ermee ook toegang hebt tot de horeca in Middelburg. Dus ga je later de stad in om wat te eten of drinken, dan is dat polsbandje meteen een teken dat je al gecontroleerd bent en over een geldige qr-code beschikt.
Jong Ambon heeft ervoor gekozen aan dit systeem mee te doen om het gemakkelijker te maken ons te houden aan de regels die de overheid ons oplegt, maar ook als service naar spelers en bezoekers. Het bandje heeft een kleur die alleen deze zaterdag geldig is, tot middernacht. Ook de volgende zaterdagen worden polsbandjes uitgereikt, in steeds een andere kleur.