Paul Telussa ook volgend seizoen hoofdtrainer van SV Jong Ambon

Paul Telussa is ook volgend seizoen hoofdtrainer van SV Jong Ambon. Het bestuur van de zaterdag-vierdeklasser en de oefenmeester zijn een contractverlenging voor één seizoen overeengekomen.

SV Jong Ambon en hoofdtrainer van de zaterdagselectie Paul Telussa zijn verheugd te kunnen meedelen dat er overeenstemming is bereikt over verlenging van het contract met 1 seizoen. Beide partijen zijn zeer content met de overeenstemming en kijken uit naar de verdere samenwerking. 

Paul Telussa is momenteel bezig aan zijn tweede jaar bij SV Jong Ambon.
Het huwelijk tussen SV Jong Ambon en hoofdtrainer van de zaterdagselectie 
Paul Telussa (68) krijgt een positief vervolg. Hiermee is en blijft Telussa eindverantwoordelijke van het SVJA – vlaggenschip - uitkomend in de 
vierde klasse A tot het einde van het voetbalseizoen 2020-2021.

‘’Het bestuur stond vanaf het begin dat we de gesprekken met de spelers zijn gestart positief tegenover een verlenging met Paul Telussa. 
Los van de resultaten is Telussa een trainer met ervaring en ambitie welke op dit moment uitstekend aansluit bij de ambities van SV Jong Ambon. 
Maar naast ambitieus is Telussa - in nauwe samenwerking met zijn staf - een uitstekende trainer die continu bezig is met voetbal, de spelers, de club en de mensen er omheen. Maar uiteindelijk gaat het om de spelers. Zij moeten het gevoel hebben dat er nog meer in zit en dat de klik leidt tot resultaat, plezier en de verdere voetbalontwikkeling van de speler en het team.''

Vervolg reactie Melvin Telussa, voorzitter SV Jong Ambon:
''Al deze puzzelstukjes bleken na enkele gesprekken uitstekend aan te sluiten en resulteerde in beide kanten tot een positief resultaat. 
Marcel Leiwakabessy en Jaco Hitijahubessy, beide zittend in de Technische Commissie hebben de gesprekken met Paul Telussa en mijzelf gevoerd. 

Met de overeenkomst van Paul Telussa kunnen we direct doorpakken met de rest van de staf en begeleiding, zodat we de focus kunnen leggen op de 2de helft van het seizoen, waarin sportief gezien nog veel winst te halen valt.’’