Nieuwe kledingsponsor voor SV Jong Ambon

Nieuws

Op 8 april jl. heeft de sponsorcommissie een nieuw 3-jarig contract getekend met kleding sponsor KAPPA. In het bijzijn van accountmanager Jesper de Vlieger van KAPPA van Unique4Sports, Does Lilipaly én Melvin Telussa van de Sponsorcommissie, is het contract getekend.

SV Jong Ambon speelt vanaf volgend seizoen in kleding van het Italiaanse merk KAPPA. Het bekende Italiaans merk wil, naast SV Jong Ambon, meer amateurverenigingen aan zich proberen te binden.

SV Jong Ambon is de 1ste amateurvoetbalvereniging in Zeeland die in Kappa gaat voetballen.

Kappa vervangt HUMMEL, dat 3 jaar lang de kledingsponsor was via Erik Intersport. Vanaf volgend seizoen zal het logo van KAPPA te zien zijn op het SVJA-shirt.

Vanaf aankomend seizoen zullen zoveel mogelijk teams in het nieuwe KAPPA tenue gaan voetballen.

De sponsorcommissie gaat de komende tijd alle huidige sponsoren benaderen om te bezien of zij zich willen binden aan SV Jong Ambon als shirtsponsor. Heeft u zelf een potentiële sponsor, neem dan contact op met de sponsorcommissie. (sponsoring.jongambon@gmail.com)

Naast de wedstrijdtenue ’s, in zowel heren- als vrouwenlijn, gaat de sponsorcommissie ook een SV Jong Ambon lijn vaststellen voor alle overige kleding, hierbij wordt gedacht aan de coachjassen, trainingspakken enz. Op deze manier wordt een uniforme lijn samengesteld die voor ieder elftal geldt.

Wij danken ERIK Intersport “ HUMMEL “ voor de jarenlange samenwerking.

Daarnaast verwelkomen wij Unique4sports “ KAPPA “ en hopen hiermee een frisse start te maken richting de toekomst.