Kerstgroet bestuur SV Jong Ambon

Nieuws

Het voetbalkalenderjaar 2021 nadert alweer zijn einde! Een jaar geleden hield Corona ons in zijn greep en niemand die kon vermoeden dat dit nu niet veel anders zou zijn. Het lijkt wel of we terug zijn bij af, want nu is het de omikronvariant dat de grootste bedreiging voor onze gezondheid vormt. En dat terwijl we smachten naar een ‘nieuw normaal’. Ook in het voetbal!

De wedstrijden en trainingen liggen alweer een tijdje stil, maar toch willen we onze waardering uitspreken voor de inzet van alle trainers, leiders, vrijwilligers en sponsors die ons het afgelopen kalenderjaar hebben geholpen de club draaiende te houden. Zonder jullie zijn we nergens!

Het was een roller coaster voor ons als bestuur. Telkens werden we geconfronteerd met een nieuwe waarheid. Voetbalseizoen 2020-2021 stelde uiteindelijk helemaal niets voor en werd vorig jaar oktober abrupt afgekapt. Nu hebben we het volgehouden tot medio november, alhoewel de jeugd en de overige seniorenteams nog wat langer mochten doorvoetballen. De ‘lol’ was er echter wel af.

De kantine mocht open blijven en er moest gecontroleerd worden op een geldige QR-code. En dat terwijl we als bestuur geen enkel onderscheid willen maken tussen onze leden, vrijwilligers en mensen die ons een warm hart toedragen. Het is al met al niet de leukste tijd van het jaar, terwijl het dat wel moet zijn.

Wederom geen Kerstborrel, en waarschijnlijk wederom geen Nieuwjaarsborrel met een hapje en een drankje. En een bomvolle kantine, ja een bomvolle kantine die missen we nog het meest. De oprechte aandacht voor en huldiging van onze jubilarissen en het ultieme gevoel van saamhorigheid, gezelligheid en SVJA-er zijn.

Maar we gaan stug door, met jullie! Er komen betere tijden in 2022, dat kan bijna niet anders. Voetbal is wat ons samenbrengt, dus hou vol! Wij zullen in ieder geval ook in 2022 weer voor de vereniging klaarstaan en hopelijk kunnen we samen onvergetelijke herinneringen maken.

SV Jong Ambon staat er gewoon goed op, ook in 2022! Maar nu is het eerst tijd om met je dierbaren te genieten van de feestdagen. Maak er het beste van en pas goed op jezelf en elkaar. Blijf gezond en vooral in beweging! Zodra we weer mogen, gaan we knallen namelijk.

De besturen van SV Jong Ambon en Stichting Jong Ambon wensen u allen fijne feestdagen en een goed en gezond 2022 toe.

Namens de besturen,
Melvin Telussa                
Voorzitter SV ”JONG AMBON”

Lyanne Telussa
Voorzitter Stichting ”JONG AMBON”

JONG AMBON BERSATU, JONG AMBON BERSAMA, JONG AMBON BERSATU BERSAMA!!!