Jong Ambon legt activiteiten stil

Nieuws

Jong Ambon heeft voor deze hele week alle trainingen en activiteiten afgelast. In overleg met de KNVB worden komend weekeinde ook geen wedstrijden gespeeld. Dat geldt voor alle teams van de vereniging.
Reden om het hele programma af te gelasten zijn twee intens verdrietige gebeurtenissen afgelopen weekeinde.
Zaterdag raakte keeperstrainer en hoofdsponsor Wilfred Vreeke ernstig gewond bij een explosie tijdens kluswerkzaamheden in Middelburg. Hij is in de nacht van maandag 14 op dinsdag 15 maart aan zijn verwondingen overleden. Wilfred verdedigde zeventien jaar het doel van Jong Ambon 1 en was de laatste jaren keeperstrainer van onze club. Met zijn winkel BD Store (voorheen Brammetje Dump) was hij ook een trouwe hoofdsponsor. Zondag overleed oom Agus (August) Latumeten. Hij was ruim veertig jaar lid van de club en benoemd tot erelid. Hij was nog altijd actief als jeugdtrainer van JO17 en lid van het klusteam van Jong Ambon.
Besturen, staf en leden Jong Ambon zijn zwaar aangeslagen door het overlijden van twee boegbeelden van onze club. Wij wensen de families en vrienden heel veel sterkte bij het dragen van dit grote verlies.