Jeugd loopt ruim duizend euro bij elkaar!

Nieuws

Hoewel het twijfelachtig was of het wel droog zou blijven, waren de deelnemers woensdag 12 september onverminderd enthousiast om zoveel mogelijk rondjes te lopen tijdens de jaarlijkse sponsorloop voor de jeugd. Vooraf had een leuk aantal jongens en meiden hun uiterste best gedaan om sponsors te vinden, dus er stond wat op het spel.

Gelukkig was het droog toen om 18.15 uur het startsein klonk. Gedurende een uur liepen de deelnemers, als tegenprestatie voor de sponsoring door ouders, familie en vrienden, zoveel mogelijk rondjes. Enkele lopers wisten het zelfs tot 27 rondjes te brengen! Chapeau jongens en meisjes, want uiteindelijk hebben jullie meer dan € 1000,00 bij elkaar gelopen en dat is een groot compliment waard.

Na afloop werd iedereen beloond met een zakje chips, een zakje snoep en een mooie sticker van   het logo van SV Jong Ambon. Met de opbrengst gaan we leuke activiteiten organiseren en eventueel benodigde materialen aanschaffen. De vereniging bedankt alle lopers en hun gulle sponsors, maar zeker ook (O) Marco, Sander, Natasja en Syreeta die alles weer in goede banen hebben geleid.