Bersatu Bersama, Samen 1 Samen Sterk

Nieuws

Sport verbroedert, ook nu door de coronacrisis niet gevoetbald mag worden. Dat heeft Jong Ambon zondag laten zien. Onze club toonde een groot hart, gevormd met tientallen ballen. En we brachten aan iedereen die getroffen wordt door het coronavirus - en dat zijn we eigenlijk allemaal - een liefdevolle boodschap: Samen 1 Samen Sterk.

Jong Ambon deed enthousiast mee aan een actie die was opgezet door de Provinciale Zeeuwse Courant. De PZC liet zaterdag en zondag een drone vliegen boven Middelburg en Vlissingen. Organisaties, verenigingen en iedereen die dat wilde, mocht een boodschap brengen en zwaaien naar de camera. Om elkaar een hart onder de riem te steken in deze moeilijke en verwarrende tijd. Om te laten zien dat we aan elkaar denken en elkaar het beste wensen.

De drone vloog zondagochtend over het hoofdveld van Jong Ambon. Een groep bestuursleden, trainers, begeleiders en spelers kwam samen om er een mooie actie van te maken. Een kleine groep uiteraard, want samenscholingen zijn verboden. En we bleven op de vereiste anderhalve meter afstand van elkaar. Gezondheid en veiligheid gaan boven alles.

De dronevideo is vanaf vandaag te zien op de website van de PZC: 

https://www.pzc.nl/dossier-coronavirus/ontroerend-dit-zag-de-pzc-drone-tijdens-vlucht-boven-zeeland-hou-vol~aafb781d/