UPDATE Coronamaatregelen !

Nieuws

Beste voetballers en vrijwilligers van SV Jong Ambon,

In de toespraak van minister-president Rutte van gisteravond 14-12-2020 zijn nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus.

Alle voetbalverenigingen moeten vooralsnog de volgende aanvullende COVID-19 restrictie(s) in acht te nemen.

Sport: Vanaf 18 jaar en ouder alleen buiten met max. 2 personen op minimaal 1,5 meter afstand.

In verband met de aangescherpte corona maatregelen gaat de winterstop per direct in voor de hele vereniging. De winterstop zal tot 19 januari 2021 duren. Hopelijk kunnen we elkaar dan weer op het veld zien! Als er veranderingen in de maatregelen komen, zullen wij u hier weer nader informeren.

Wat de nieuwe maatregelen specifiek voor SV Jong Ambon  betekenen weten we op dit moment nog niet. Wij wachten op verdere instructies vanuit de voetbalbond en de Veiligheidsregio Zeeland. Mogelijk zijn er gevolgen voor het voetbal van de jeugd en senioren, voor de oliebollenverkoop. Zodra er meer duidelijk is laten we dit zo snel mogelijk aan jullie weten.

In principe zullen we weer gaan trainen vanaf dinsdag 19 januari 2021. Mochten we van de regering/KNVB/gemeente eerder kunnen beginnen met de competitie dan zullen we ook eerder gaan trainen, maar daar kunnen we helaas nog niets over zeggen.

Via deze weg willen wij als het bestuur onze dank uitspreken richting alle vrijwilligers en trainers welke de afgelopen periode er toch voor gezorgd hebben dat trainingen en onderlinge wedstrijden gespeeld konden worden. Het is voor ons allemaal niet leuk om zo’n stil sportcomplex te hebben, geen koffie te kunnen drinken voor of na een training dan wel in de kantine bij te komen na een enerverende wedstrijd. We hopen dat we zo snel mogelijk weer meer wedstrijden kunnen laten spelen of u in onze kantine te verwelkomen.

Wij willen u allemaal, ondanks alle beperkingen, toch fijne feestdagen en alvast een heel goed oud & nieuw toewensen.

Bestuur SV Jong Ambon

Melvin Telussa

Voorzitter SV Jong Ambon