Oliebollentoernooi 2022

Evenement

De jeugd van Jong Ambon heeft het jaar in stijl afgesloten met het Oliebollentoernooi! 
Vrijdag 30 december startte de jongste jeugd van JO8 met een ontbijt in het clubhuis. Daarna vertrokken ouders en kinderen richting sporthal, waar de jeugd van Jong Ambon gedurende de rest van de dag vriendschappelijke partijtjes speelde tegen elkaar. 
Eerst JO8, daarna JO10, JO11-1 en JO11-2 gemixt tegen elkaar, vervolgens JO13 en de mannen van JO19 waren als laatste aan de beurt. We speelden vijf tegen vijf, aangemoedigd door ouders en familie op de tribune. De sfeer zat er goed in! Er was een poule met landen uit de top van het WK, maar ook een poule met de favoriete clubs van de jeugd. En zo waren daar spannende finales tussen bijvoorbeeld Kroatië en Frankrijk en tussen Manchester City en PSG!  
Tussendoor was er een lunch voor JO10 t/m JO19 in het clubhuis, met broodjes knakworst én natuurlijk oliebollen voor alle jeugd en ouders. 

Het jeugdkader kijkt terug op een gezellige, sportieve jaarafsluiting. 

Met dank aan de ouders die hebben geholpen bij het ontbijt en de lunch, Jumbo Hermesweg Vlissingen voor het mede mogelijk maken van het ontbijt en de lunch, de activiteitencommissie voor de oliebollen en Oom Jaco Telussa voor het beschikbaar stellen van het clubhuis!