Nieuwe voorschriften voor plaatsen van fietsen, scooters en brommers

Fietsen, brommers en scooters mogen alleen nog in een lange rij naast het clubhuis worden geparkeerd (zie afbeelding). Rijwielen die op andere plaatsen rond het clubhuis staan worden verwijderd. Het was al niet toegestaan om fietsen voor het clubhuis neer te zetten (er hangen duidelijke borden), maar nu mag het ook niet meer op het tegelpad bij Swift. De maatregel is nodig omdat overal rond het clubhuis fietsen werden neergezet. Dat zorgde voor overlast.

Auto’s

Auto’s mogen voor laden en/of lossen TIJDELIJK naast het clubhuis staan. Na het laden en/of lossen moeten de auto’s op de parkeerplaats naast de sporthal worden gezet.

fietsplekken2

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site