Stichting Jong Ambon zoekt barvrijwilligers voor het nieuwe seizoen

De start van het seizoen staat weer voor de deur, dit betekent dat ook het clubhuis binnenkort zijn deuren weer zal openen en iedereen weer van harte welkom is. Vanwege de verhuizing van het 1e en 2e elftal van SVJA van de zondag naar de zaterdag zal het op de zaterdagen aanzienlijk drukker worden in de kantine, daarom is Stichting Jong Ambon voor het nieuwe seizoen voor voornamelijk de zaterdag op zoek naar enthousiaste barvrijwilligers om het huidige team uit te breiden. Stichting Jong Ambon kampt namelijk nog steeds met een tekort aan barvrijwilligers en er is en wordt nog steeds te veel een beroep gedaan op te weinig mensen.

Dus zou je graag een steentje willen bijdragen aan een gezellig en gastvrij clubhuis en ben je één of meerdere  zaterdagen per maand beschikbaar, geef je dan nu op als Barvrijwilliger! Dit kan door een mailtje te sturen naar Rob de Queljoe (clubhuisjongambon@hotmail.com) of door je op te geven in de kantine. We horen graag van je!

Trackbacks/Pingbacks

 1. sky online tv - sky online tv I've been browsing on-line more than 3 hours as of late, yet I by no means discovered any …
 2. ray ban - ray ban Moncler jacket is a product wіll be in style moncler outlet Coats is considered the mоѕt common clothes, can …
 3. ray ban a goccia - ray ban a goccia Let's featuring skiing field together, an establishment where covered by romantic white snow, enjoying оur happy laughter. …
 4. ray ban occhiali - ray ban occhiali Hunting numerous products or variety each product is much easier аnd faster in get. A wide range can …
 5. ray ban saldi - ray ban saldi Noon, she went inside the kitchen, ready to do lunch.Suddenly, named Jerry the mouse to jump оut frоm …
 6. ray ban rb4165 - ray ban rb4165 You start fоr fun, іf ultimately comfortable to put. You cаn participate. Couple of nоt wish tо use …
 7. occhiali da sole ray ban 2015 - occhiali da sole ray ban 2015 The web is medicine place for truck dealers tо advertise thеir remedy. An Internet experienced …
 8. occhiali da sole ray ban outlet - occhiali da sole ray ban outlet Well ok, i'll lеt you in on a littlе secret. A brand that does havе …
 9. maccosmeticswholesalers mac loose powder foundation - maccosmeticswholesalers mac loose powder foundation buscemi sneakers men c 132 maccosmeticswholesalers mac loose powder foundation balenciaga totes c 12 maccosmeticswholesaleoutlet mac …
 10. maccosmeticswholesaleoutlet mac liquid foundation c - maccosmeticswholesaleoutlet mac liquid foundation c maccosmeticswholesaleoutlet hello kitty series c 8 maccosmeticswholesaleoutlet too faced makeup c 23 maccosmeticswholesalers mac makeup bag …
 11. maccosmeticswholesalers mac makeup brushes c 10 - maccosmeticswholesalers mac makeup brushes c 10 maccosmeticswholesaleoutlet wholesale mac makeup kit maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 13pcs brushes versace shoes sneakers men c …
 12. maccosmeticswholesalers mac makeup mascara c 16 - maccosmeticswholesalers mac makeup mascara c 16 maccosmeticswholesaleoutlet mac cosmetic lipgloss c versace palazzo sneakers men c maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 18pcs brushes …
 13. maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 19pcs brushes - maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 19pcs brushes balenciaga city c 13 maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 10pcs brushes maccosmeticswholesaleoutlet mac cosmetic blusher c 1 maccosmeticswholesaleoutlet …
 14. maccosmeticswholesalers pigments single eyeshadow c - maccosmeticswholesalers pigments single eyeshadow c maccosmeticswholesalers mac makeup kit c 39 maccosmeticswholesaleoutlet mac lip balm sale c 10 maccosmeticswholesalers mac makeup …
 15. royaums sneakers men c 135 - royaums sneakers men c 135 maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 24pcs brushes maccosmeticswholesalers wholesale lv brush c 9 maccosmeticswholesaleoutlet cheap mac makeup bag …
 16. maccosmeticswholesalers mac makeup 4pcs brushes c 10 - maccosmeticswholesalers mac makeup 4pcs brushes c 10 maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 13pcs brushes maccosmeticswholesaleoutlet bobbi brown brushes c 37 maccosmeticswholesalers wholesale lv …
 17. maccosmeticswholesalers wholesale dior makeup c 1 - maccosmeticswholesalers wholesale dior makeup c 1 maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 32pcs brushes maccosmeticswholesalers mac makeup bag c 13 maccosmeticswholesaleoutlet lady gaga collection …
 18. isabel marant fall 2013 c 4 - isabel marant fall 2013 c 4 maccosmeticswholesalers mac makeup brushes c 10 maccosmeticswholesaleoutlet 1439 color eyeshadow c 4 isabel marant sneakers …
 19. balenciaga shoulder bags c 17 - balenciaga shoulder bags c 17 maccosmeticswholesalers 40180 color eyeshadow c 18 3 balenciaga sneakers c 7 maccosmeticswholesaleoutlet 25 color eyeshadow c …
 20. maccosmeticswholesalers mac makeup brushes c 10 - maccosmeticswholesalers mac makeup brushes c 10 maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup concealer c 2 maison margiela sneakers men c maccosmeticswholesaleoutlet 68 color eyeshadow …
 21. maccosmeticswholesalers mac lady gaga c 7 - maccosmeticswholesalers mac lady gaga c 7 maccosmeticswholesalers mac makeup single brushes c maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 4pcs brushes maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 9pcs …
 22. maccosmeticswholesalers mac makeup other brushes c 1 - maccosmeticswholesalers mac makeup other brushes c 1 maccosmeticswholesalers mac makeup 19pcs brushes c 1 balenciaga wallets c 18 balenciaga wallets c …
 23. balenciaga city c 13 - balenciaga city c 13 maccosmeticswholesalers mac makeup lip balm c 38 maccosmeticswholesaleoutlet 25 color eyeshadow c 4 1 maccosmeticswholesalers mac makeup …
 24. isabel marant boots c 1 - isabel marant boots c 1 maccosmeticswholesalers mac makeup concealer c 5 maccosmeticswholesaleoutlet wholesale mac pencil c 3 maccosmeticswholesaleoutlet mac lip balm …
 25. royaums sneakers men c 135 - royaums sneakers men c 135 maccosmeticswholesalers mac makeup 5pcs brushes c 10 maccosmeticswholesalers mac makeup pencil c 17 maccosmeticswholesalers mac makeup …
 26. maccosmeticswholesalers mac eyelip remover water c 4 - maccosmeticswholesalers mac eyelip remover water c 4 maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 19pcs brushes balenciaga sneakers c 7 maccosmeticswholesalers mac makeup 5pcs brushes …
 27. maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup single brushe - maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup single brushe maccosmeticswholesalers mac makeup 12pcs brushes c 1 maccosmeticswholesaleoutlet bobbi brown brushes c 37 isabel marant fall …
 28. maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 24pcs brushes - maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 24pcs brushes versace palazzo sneakers women maccosmeticswholesaleoutlet mac cosmetic blusher c 1 maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 12pcs brushes maccosmeticswholesaleoutlet …
 29. maccosmeticswholesalers mac makeup 10pcs brushes c 1 - maccosmeticswholesalers mac makeup 10pcs brushes c 1 balenciaga gaint city c 14 maccosmeticswholesalers 25 color eyeshadow c 18 19 maccosmeticswholesalers mac …
 30. maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 10pcs brushes - maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 10pcs brushes maccosmeticswholesaleoutlet mac lipstick wholesale c maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup mascara c 14 royaums sneakers women c 128 …
 31. maccosmeticswholesalers mac eyelip remover water c 4 - maccosmeticswholesalers mac eyelip remover water c 4 maccosmeticswholesaleoutlet urban decay makeup c 3 maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 19pcs brushes balenciaga totes c …
 32. maccosmeticswholesalers mac makeup 18pcs brushes c 1 - maccosmeticswholesalers mac makeup 18pcs brushes c 1 maccosmeticswholesalers mac makeup 5pcs brushes c 10 maccosmeticswholesaleoutlet mac liquid foundation c maccosmeticswholesaleoutlet mac …
 33. maccosmeticswholesalers 68 color eyeshadow c 18 34 - maccosmeticswholesalers 68 color eyeshadow c 18 34 maccosmeticswholesalers mac makeup kit c 39 maccosmeticswholesalers mac makeup lipgloss c 15 giuseppe zanotti …
 34. versace shoes sneakers men c 13 - versace shoes sneakers men c 13 maccosmeticswholesalers mac liquid foundation c 36 maccosmeticswholesalers mac makeup 32pcs brushes c 1 maccosmeticswholesalers mac …
 35. balenciaga city c 13 - balenciaga city c 13 maccosmeticswholesalers mac makeup 18pcs brushes c 1 maccosmeticswholesaleoutlet mac lip balm sale c 10 maccosmeticswholesaleoutlet pigments single …
 36. maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 10pcs brushes - maccosmeticswholesaleoutlet mac makeup 10pcs brushes maccosmeticswholesalers mac makeup 8pcs brushes c 10 maccosmeticswholesaleoutlet mac cosmetics eyeliner c 2014 isabel marant sneakers …
 37. maccosmeticswholesalers mac makeup 13pcs brushes c 1 - maccosmeticswholesalers mac makeup 13pcs brushes c 1 maccosmeticswholesaleoutlet mac liquid foundation c isabel marant fall 2013 c 4 maccosmeticswholesalers wholesale lv …
 38. maccosmeticswholesalers mac makeup 10pcs brushes c 1 - maccosmeticswholesalers mac makeup 10pcs brushes c 1 maccosmeticswholesalers mac makeup kit c 39 patrick mohr sneakers men c 133 versace palazzo …
 39. oakley holbrook prescription 7th - oakley holbrook prescription 7th This article is in fact a fastidious one it helps new net users, who are wishing for …
 40. ray ban wayfarer da vista prezzo - ray ban wayfarer da vista prezzo Hey There. I discovered your blog the usage of msn. That is a really smartly …
 41. oakley frogskin lx satin olive - oakley frogskin lx satin olive Thanks for the marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you happen to be a great …
 42. occhiali oakley radar europa - occhiali oakley radar europa Pretty! This was an incredibly wonderful post. Thank you for supplying this info.
 43. nike air max 2011 11 - nike air max 2011 11 Hello there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a …
 44. Nero Frame RB2132 occhiali Ray Ban Wayfarer H23 - Nero Frame RB2132 occhiali Ray Ban Wayfarer H23 Thanks for ones marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you will be …

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site