3e editie SVJA CUP zonnig verlopen

Na de edities in 2015 en 2016, is ook de derde SVJA CUP weer succesvol verlopen. Op een zonovergoten sportcomplex “de Sprong” kwamen ook dit jaar weer diverse Molukse jeugdteams samen om te strijden om “de cup met de grote oren”. Teams afkomstig uit Vught, Leerdam én Moordrecht. Daarnaast scouten FC Sadap en Maluku Friends Molukse talenten uit werkelijk alle windstreken van het land.

Sfeer op "de Sprong".

Sfeer op “de Sprong”.

Welliswaar minder teams dan vorige jaren maar daardoor overzichtelijker en zeker niet minder sfeervol. Wel hopen we natuurlijk dat er volgend jaar (zaterdag 02 juni 2018)  meer animo zal zijn waardoor het toernooi letterlijk en figuurlijk kan groeien.

Bij de categorie O11 was de eindstand als volgt: 1) Moordrecht 2) FC Sadap 3) SVJA Meisjes 1 4) FC Leerdam 5) SVJA JO11-1 6) SVJA Meisjes 2 7) SVJA JO11-2 8) Ezechiel

In de leeftijdsgroep O13 werden de prijzen als volgt verdeeld: 1) Maluku Friends 2) SVJA JO13-1 3) FC Leerdam 4) SVJA JO13-2

FC Leerdam neemt de wedstrijdtactiek door.

FC Leerdam neemt de wedstrijdtactiek door.

Uiteraard werden de winnende teams beloond met een cup én de traditionele balkonscéne. Dit alles onder toeziend oog van een enthousiast publiek, waaronder de familie van Bronckhorst (inclusief de oma van Giovanni).

Na het jeugdtoernooi was er nog een afsluitende wedstrijd tussen FC Leerdam én een Moluks Zeeuwse selectie bestaande uit talenten én gearriveerde Molukse voetballers. Door het prima voetbalweer, de sportiviteit én gezelligheid kan er dan ook gesproken worden van een zeer zonnige editie!

Direct na de gewonnen finale wordt de wedstrijd geanalyseerd door de leiding van Moordrecht.

Direct na de gewonnen finale wordt de wedstrijd geanalyseerd door de leiding van Moordrecht.

De traditionele balkonscene, voor de winnaars.

De traditionele balkonscene, voor de winnaars.

Maluku Friends wint bij O13.

Maluku Friends wint bij O13.

Moordrecht gaat met de cup aan de haal bij O11.

Moordrecht gaat met de cup aan de haal bij O11.

" We are the champions"!

” We are the champions”!

 

 

Switch to our mobile site