SVJA MO15-1 kampioen! (video)

Jong Ambon heeft er weer een kampioen bij! De meisjes van MO15-1 grepen gistermiddag het kampioenschap door met 3-2 te winnen van MOC’17. Een gelijkspel was voldoende voor de titel.

En zo werd het op De Sprong een onvergetelijke dag. Vanwege de spanning in de wedstrijd, de hitte, de ontlading na een mooi seizoen en natuurlijk de komst van niemand minder dan (oom/opa) Simon Tahamata die was gekomen om de ploeg van Edwin Ruisch en Noes Taniwel te huldigen. De meiden werden één voor één naar voren geroepen en kregen stuk voor stuk een knuffel. Daarna wachtte de traditionele ‘balkonscène’. De goals werden gemaakt door Isis, Charity en Jasmine-Mae.

 

SVJA MO15-1 kampioen!

SVJA MO15-1 kampioen!

 

De kampioen samen aan tafel.

De kampioenen samen aan tafel.

Switch to our mobile site