Simon Tahamata huldigt MO15-1!

Daar waar Feyenoord voormalig doelman Jerzy Dudek naar voren schuift om de kampioensploeg te huldigen gaat het bij SV Jong Ambon iets anders.

Indien SV Jong Ambon MO15-1 komende zaterdag 27 mei de titel pakt, zal niemand minder dan Molukse (voetbal)legende Simon Tahamata de kampioensschaal overhandigen aan het ‘meidenteam’.

‘Oom Simon’ speelt namelijk diezelfde dag om 15.00 uur met ‘Lucky AJAX’ op de Veerse Poort. Hij wilde dus maar al te graag van de gelegenheid gebruik maken om de huldiging luister bij te zetten én kennis te maken met het ‘nieuwe complex’ van de Molukse sportvereniging.

Wij zijn zeer vereerd hem én zijn vrouw Jomi te mogen ontvangen en zullen er dan ook een mooie happening van gaan maken.

MO15-1  speelt om 11.15 uur tegen M.O.C. ’17 uit Bergen op Zoom en heeft aan één punt voldoende om het kampioenschap te grijpen. Het zal geen gemakkelijke klus worden. Daarom roepen wij dan ook een ieder op om de meiden aan te komen moedigen, Simon Tahamata te kunnen ontmoeten én een eventuele traditionele balkonscéne mee te kunnen maken.

De eventuele huldiging zal plaatsvinden omstreeks 12.45 uur.

IMG-20170521-WA0047

Switch to our mobile site