Morgen HULDIGING JO15-1!

Sinds SV Jong Ambon zich in 2013 heeft gevestigd op ‘de Sprong’ wordt elk kampioenschap gevierd met een heuse balkonscene. Sindsdien zijn er al heel wat kampioenen met een dergelijke huldiging in het zonnetje gezet.

Na een dik jaar valt er gelukkig weer wat te vieren. Was het afgelopen zaterdag MO13-1. Morgen is het de beurt aan JO15-1, die eerder deze week de felbegeerde titel al hadden binnengesleept. De kans dat er op 27 mei nog eentje bijkomt is groot omdat MO15-1 alle touwtjes in handen heeft én alleen nog op doelsaldo geklopt kan worden.

Aangezien er morgen geen jeugdwestrijden zijn vragen wij hierbij een ieder op toch naar de Sprong te komen om onze kampioenen toe te juichen.

De huldiging zal omstreeks 12.15 uur plaatsvinden!

 

De kampioenen van JO15-1.

De kampioenen van JO15-1.

Switch to our mobile site