SVJA JO15 kampioen, MO15 is er dichtbij

De doordeweekse jeugdwedstrijden van SVJA hebben alvast één kampioenschap opgeleverd. SVJA JO15-1 pakte de titel door dinsdag met 6-0 te winnen in Veere. De meisjes van MO15 wonnen gisteravond met 1-0 in Roosendaal (goal Jasmine-mae) en kunnen het karwei afmaken in de slotwedstrijd op zaterdag 27 mei. Een gelijkspel tegen MOC’17 MO15-2 is dan genoeg voor het kampioenschap. SVJA JO11-2 won gisteravond op De Sprong met 9-2 . SVJA JO13-1  won deze week twee keer. Dinsdag won de ploeg met 4-1 van en in Vogelwaarde (goals van Tu 2x, Quincy en debutant Éder) en gisteren werd Schoondijke-Breskens met dezelfde cijfers verslagen op De Sprong (goals van Tu, Jeremy, Éder en Quincy).

De kampioenen van JO15-1.

De kampioenen van JO15-1.

Switch to our mobile site