Pupil vd Week (3): Eren Asil (JO11-1)

Na het succes van afgelopen voetbalseizoenen wordt ook dit seizoen weer elke thuiswedstrijd van Jong Ambon 1 geopend door een Pupil van de Week. Komende zaterdag, als SVJA 1 de thuiswedstrijd tegen Yerseke 1 om 15.00 uur aanvangt, is het de beurt aan Eren Asil (JO11-1.) Deze gedreven verdediger van Turkse komaf, mag nu een middagje in de huid kruipen van een eerste elftal-speler. Voorafgaand 5 vragen aan Eren!

IMG-20170210-WA0015

1) Wat is je favoriete plek in het veld: Spits, maar de trainer zet mij altijd in de verdediging.

2) Met welke voetballer zou je wel eens een praatje willen maken: “Christiano Ronaldo”!

3) Wat is je leukste voetbal-ervaring: De ervaring van het indoor-toernooi om de Garrincha-Cup in Brugge (januari dit jaar) vond ik erg leuk.

4) Welke 3 dingen neem je mee naar een onbewoond eiland: Mijn bal én mijn telefoon “want daar kijk ik op You Tube naar de voetbaltechnieken én bewegingen van Ronaldo” (Aan 2 dingen heeft Eren blijkbaar al voldoende, red.).

5) Wat wil je later worden: Uiteraard een hele goede én beroemde profvoetballer!

 

 

Switch to our mobile site