Jeugd (8): SVJA JO13-1 vloert koploper

Na drie nederlagen op rij pakte SVJA JO13-1 eindelijk weer drie punten. En hoe! De ongeslagen koploper VC Vlissingen werd op De Sprong met goed veldspel bestreden en met lege handen naar huis gestuurd.

Jong Ambon JO13-1 – Vlissingen JO13-1 1-0

SVJA speelde in een andere veldbezetting en dat was meteen terug te zien. Alle spelers waren gretig, wonnen duels en hielpen elkaar als dat nodig was. De 1-0 was meer dan verdiend. Het was Jeremy, die op aangeven van Tu voor rust een mooie aanval afrondde. En de score had nog hoger kunnen uitvallen ook. Want een mooi schot van Mika eindigde nog tegen de lat.

Anders dan tegen Steen (toen SVJA met 1-0 leidde, maar daarna in elkaar zakte) bleef SVJA ook na rust sterk voetballen. Dat leidde weer tot een grote kans van Mika. Hij werd door Tu vrijgespeeld voor een leeg doel, maar de bal eindigde net naast het doel. De wedstrijd bleef spannend, ook al omdat Vlissingen alles op alles zette om de score gelijk te trekken. De sfeer was soms grimmig en sommige tegenstanders werden gemeen. Scheidsrechter Celino stuurde twee Vlissingen-spelers met een tijdstraf weg (wegens een forse overtreding en wegens schelden). Met de ijzersterke Cees die centraal achterin speelde en Aleksa, die steeds op de goede plek stond, bleef SVJA overeind en bleven de punten op De Sprong. Complimenten voor alle spelers!

Matchwinner Jeremy Bonnardel

Matchwinner Jeremy Bonnardel

Jong Ambon JO7-1 – Kloetinge JO7-3 9 – 2

  • Beide ploegen maakten er een leuke eerste helft van en dit leidde tot een 3-2 voorsprong voor de thuisploeg. In de tweede helft scoorde Delayla een loepzuivere hattrick en zo nam Jong Ambon afstand. Uitslag 9-2. Doelpuntenmakers: Delayla 3x, Jaylano 2x, Matteo 2x en Kyano 2x.

Jong Ambon JO11-2 – De Meeuwen JO11-1 0 – 5

Walcheren JO11-2 – Jong Ambon JO11-1 9 – 1

 RCS JO13-3 – Jong Ambon JO13-2 AFGELAST

 Jong Ambon MO13-1 – Arnemuiden MO13-1 0 – 11

 Jong Ambon MO15-1 – De Meeuwen MO15-1 2 – 5

  • Met een schot hoog in het doel schoot Genaya SVJA vlak voor rust naast De Meeuwen, maar in de tweede helft bouwden de bezoeksters de score verder uit. Bij 1-5 scoorde Jasmin-mae ook nog. Eindstand: 2-5.

Jong Ambon JO15-1 – SSV’65 JO15-1 1 – 7

Switch to our mobile site