Jeugd (7): Genaya schiet MO15 langs VCK

Sinds de overplaatsing naar een lagere klasse presteert SVJA JO9-1 beter. De ploeg won afgelopen week twee keer: op zaterdag en woensdag.

Jong Ambon MO15-1 – VCK MO15-1 2 – 1

  • Twee treffers van Genaya waren voldoende voor de winst op de Koudekerkse meisjes.

Jong Ambon JO9-1 – GPC Vlissingen JO9-2G 7 – 2

  • Een klinkende zege door goals van Aleksi (5x), Jesper (1x) en Imairo (1x).

FC Dauwendaele JO13-2 – Jong Ambon JO13-2 1 – 3

  • Trainer René van der Leer: ‘Bij winst zouden we stevig op de 2e plaats komen en dat staan we nu dan ook. We begonnen goed aan de wedstrijd en na 20 minuten was het 2-0 voor ons door 2 doelpunten van onze nieuwste aanwinst Daniël. Hierna dachten we tot de rust alleen nog maar aan aanvallen en daardoor kreeg de tegenstander weer grip op de wedstrijd, maar geen doelpunten. Rust dus 2-0.’
    In de tweede helft kwam FCD goed uit de startblokken en dat resulteerde in een strafschop na hands van Yanairoh. Joshua raakte de bal nog aan, maar de 2-1 was daar. ‘Wij hadden daarna 10 minuten niet veel meer te zeggen’, zegt René. ‘Daarna kwamen we er weer een.paar keer goed uit en 5 min. voor het einde werd het 3-1 door Levi.’ ‘Bewezen is weer dat als wij allemaal ons best doen, we van iedereen kunnen winnen. Maar als wij het met minder inzet gaan doen, het heel moeilijk krijgen. Volgende week uit naar RCS. We weten nog dat die ook zo maar kunnen winnen van ons.’
Jong Ambon JO13-2

Jong Ambon JO13-2

Arnemuiden JO11-1 – Jong Ambon JO11-1 7 – 2

Jong Ambon JO11-2 – Domburg JO11-1 2 – 6

Jong Ambon JO9-1 – Vlissingen JO9-3 8 – 1

Goes JO15-1 – Jong Ambon JO15-1 18 – 1

Jong Ambon MO13-1 – Nieuwland MO13-1 3 – 0

Terneuzen JO13-2 – Jong Ambon JO13-1 8 – 2

  • SVJA kreeg (weer) te gemakkelijk goals tegen. Bij 3-0 scoorde Quincy tegen (3-1), maar nog voor rust kwam Terneuzen op 4-1. In de tweede helft vielen nog vijf goals. Vier voor Terneuzen, één voor SVJA. Maker was Tu.
Jong Ambon JO13-1

Jong Ambon JO13-1

Jong Ambon JO7-1 – SV Lebo/SVN JO7-2 8-5

  • Ook in dit duel werd de tegenstander met goed voetbal en hard werken verslagen. SVJA ging weer voortvarend van start en namen een 2-0 voorsprong, één speler van SV Lebo/SVN nam zijn ploeg op sleeptouw en bracht de spanning terug tot 2-1. Het antwoord van de thuisploeg liet niet lang op zich wachten en scoorde gelijk tegen. Na de rust werd het verschil uiteindelijk gemaakt en liep de thuisploeg uit tot 6-1. Het werd nog spannend omdat de beste speler van de tegenstander alle tegendoelpunten voor zijn rekening nam. Uitslag 8-5 Doelpuntenmakers: Matteo 4x, Morris 1x, Delayla 1x, Jaylano 1x en Kyano 1x.

 

Switch to our mobile site