Jeugd (6): Weer 3 punten voor JO13-2

Na twee dikke nederlagen zijn de jongelingen van JO9-1 op eigen verzoek overgeplaatst naar een lagere klasse. De wedstrijd tegen GPC Vlissingen JO9-2G werd een leuke en doelpuntrijke partij (6-10). De jongens van JO13-2 boekten opnieuw een overwinning. De ploeg won op De Sprong met 4-1 van RCS JO13-3.

GPC Vlissingen JO9-2G – Jong Ambon JO9-1 6 – 10

Een aantrekkelijke wedstrijd met 2 gezichten. In de eerste helft leek het een makkelijke wedstrijd te worden voor SVJA: 5-2-ruststand in het voordeel SVJA. Na rust kwam GPC goed terug tot 6-6. Maar uiteindelijk zette SVJA even goed aan en zorgde voor een verdiende 10-6-overwinning! Goals: Aleksi 4x, Mattheas 3x, Jesper 1x , Cedric 1x, Imairo 1x. ‘Trots op deze teamprestatie!’, aldus de trainers.

De Meeuwen JO11-1 – Jong Ambon JO11-2 2 – 1

GPC Vlissingen JO13-1G – Jong Ambon JO13-1 7 – 2

Een ongelukkige start leidde voor SVJA al binnen twee minuten tot een achterstand. En heel snel volgden ook de 2-0 en 3-0. GPC was veel feller en gretiger. Pas bij 5-0 scoorde SVJA tegen via Quincy (mooi schot in de kruising). Meteen na rust liet SVJA – eindelijk – weer wat zien. De ploeg hield GPC op eigen helft en ging op zoek naar goals. Aimár, Tu en Quincy waren dichtbij een goal, maar alleen Rumesa wist te scoren. GPC sloeg nog toe via twee counters (7-2).

Kloetinge JO7-3 – Jong Ambon JO7-1 2 – 10

Het krachtsverschil was al vroeg in de wedstrijd te zien. De spelers van SVJA JO7 lieten er geen gras over groeien en namen het doel van Kloetinge gelijk onder vuur. Dit resulteerde in een 0-3 voorsprong. Na een tegengoal gingen ze weer verder en speelden de wedstrijd keurig uit. Eindstand 2-10. Goals: Matteo 4x, Jaylano 3x, Kyano 2x, Delayla 1x.

SVJA JO7-1

SVJA JO7-1

Jong Ambon JO11-1 – Walcheren JO11-2 1-11
In deze eenzijdige wedstrijd redde Juarez de eer voor SVJA

FC Axel MO15-1 – Jong Ambon MO15-1 3 – 0

Arnemuiden MO13-1 – Jong Ambon MO13-1 9 – 0

Arnemuiden was een maatje te groot voor JA Mo13. De eerste helft stond Arnemuiden al met 4-0 voor. De tweede helft scoorde de ploeg nog 5x. Keepster Dewi zorgde er met uitstekende reddingen voor dat de uitslag niet groter werd.

Jong Ambon JO13-2 – RCS JO13-3 4 – 1

Trainer Rene van der Leer was blij met de winst. ‘Maar we stonden regelmatig met dicht geknepen billen langs de lijn.  We waren duidelijk de betere ploeg, maar door slordigheidjes bleef het tot de 3-1 spannend en hadden we zomaar gelijk of zelfs achter kunnen staan. Gelukkig bleven we er wel voor knokken en viel het geluk naar onze zijde’, zei hij.  ‘Als je inzet toont en in een overwinning blijft geloven, krijg je meestal loon naar werken. We hebben er nu 3 gespeeld en 6 punten zijn binnen. Mooi resultaat waardoor we nu op de 2e plaats staan. Volgende week uit naar Dauwendaele. Bij winst komen we nog steviger op de 2e positie. We gaan ervoor.’ De goals werden gemaakt door Levi, Adrian, Jeremy en Ejoel.

 

Switch to our mobile site