Jeugd (5): JO7-1 met sprongen vooruit

Jong Ambon JO11-2 – Bevelanders JO11-1 1 – 9

Jong Ambon JO9-1 – Zeelandia Middelburg. JO9-2 3 – 15

Jong Ambon JO9-1 en Zeelandia Middelburg JO9-2

Jong Ambon JO9-1 en Zeelandia Middelburg JO9-2

Arnemuiden JO7-2 – Jong Ambon JO7-1 5 – 5

  • Vandaag stond er een heuse topper op het programma. Beide teams zijn het seizoen begonnen met 2 overwinningen. In een wedstrijd die op en neer ging, waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Met een 2-3-voorsprong ging SVJA de rust in. De thuisploeg boog in de tweede helft de achterstand om in een 5-3-voorsprong. SVJA toonde veerkracht en dit resulteerde in een verdiende gelijkmaker vlak voor tijd. Uitslag 5-5. Groot compliment aan de ploeg die echt vooruitgang boekt zo vroeg in het seizoen! Doelpuntenmakers: 3x Matteo, 1x Jaylano, 1x Kyano.

Jong Ambon JO13-1 – Steen JO13-1 1 – 4

    • Ondanks een 1-0-voorsprong bij rust (goal van Quincy) ging Jong Ambon JO13-1 onderuit. De ploeg liet zich in de tweede helft aftroeven op felheid en snelheid en weinig SVJA’ers haalden hun gebruikelijke niveau. De overwinning van Steen was verdiend.

De spelers van Jong Ambon JO13-1 en Steen JO13-1 schudden elkaar de hand.De spelers van Jong Ambon JO13-1 en Steen JO13-1 schudden elkaar de hand.

Jong Ambon JO13-2 – Kloetinge JO13-6 3 – 0

  • De trainer heeft gelijk gekregen. We hebben met 3-0 gewonnen. Hij is trots op zijn team. ‘Iedereen heeft geknokt voor wat hij waard is en meer kunnen we nu nog niet verwachten van jullie. Als de goede inzet straks heel gewoon is, gaan we meer verwachten. Nu genieten van de overwinning en volgende week thuis tegen RCS voor de volgende 3 punten gaan.’ Goals van Adrian, Omar en Ejoel

Vlissingen MO13-1 – Jong Ambon MO13-1 5 – 3

  • Met een aantal dispensatiespeelters en fysiek sterkere speelsters werden onze meiden (letterlijk) onder de voet gelopen. De spits, 2 koppen groter dan Jiz, wist in de eerste minuten 2 x te scoren. Diëzz kon daarna tegenscoren, waarna Vlissingen de marge weer op 2 bracht. Na een soloactie vanaf eigen helft wist Giulia doel te treffen. Vlak voor rust scoorde Vlissingen hun 4e doelpunt. Meteen na rust maakte Vlissingen 5-2. Daarna herpakten onze meiden zich en lieten zich niet meer intimideren. Giulia scoorde nog 1x tegen. Ondanks het verlies hebben de meiden zich kranig geweerd!

Jong Ambon MO15-1 – Terneuzen MO15-1 1 – 5

  • Genaya nam de enige goal van Jong Ambon voor haar rekening.
ST/HHVC JO19-2 – Jong Ambon JO19-1 0-1
Haydar Aygun bezorgde SVJA drie punten door de bal uit een vrije trap in het doel te schieten.

Switch to our mobile site