Jeugd (4): Tu schiet JO13-1 naar winst

Drie wedstrijden tegen VCK, drie keer een overwinning voor Jong Ambon. JO7-1 en MO13-1 wonnen op De Sprong. JO13-1 pakte de winst in Koudekerke.

Jong Ambon JO7-1 – VCK JO7-1 20 – 1

  • SVJA JO7 won ook de tweede wedstrijd van het seizoen. Goed samenspel leverde veel goals op. VCK was een maatje te klein. Uitslag 20-1. Doelpuntenmakers: Matteo 9x, Kyano 5x, Jaylano 4x en Delayla 2x.

Jong Ambon JO11-1 – FC Dauwendaele JO11-1 4 – 10

  • Goede eerste helft van SVJA maar de vele kansen werden niet afgemaakt. Dauwendaele speelde op de counter en scoorde 4x. In de 2e helft kwam SVJA onder druk en de 1e jaars moeten nog leren om daar onderuit te voetballen, Dauwendaele maakte de kansen goed  af. De eerste seizoenshelft wordt weer duidelijk een leerproces voor JO11.

Jong Ambon MO13-1 – VCK MO13-1 6-1

  • De eerste competitiewedstrijd werd winnend afgesloten. SVJA was de betere ploeg en stond bij rust met 2-0 voor door doelpunten van Diëzz. In de tweede helft gingen de meiden los en speelden ze VCK van de mat. Diëzz maakte ook het 3e en 4e doelpunt. Goals nummer 5 en 6 werden door aanvoerster Jizri gemaakt.

Jong Ambon JO19-1 – Zaamslag JO19-1

VCK JO13-1 – Jong Ambon JO13-1 1 – 2

  • Op het mooie kunstgras van VCK keek SVJA voor rust tegen een onnodige achterstand aan, maar de ploeg maakte dat in de tweede helft helemaal goed. SVJA zette de tegenstander onder druk en werd gevaarlijk via Rumesa, Tu en Quincy. VCK probeerde toe te slaan via de counter, maar als het echt gevaarlijk werd voorkwam keeper Aleksa een tegengoal. Na de verdiende gelijkmaker van Tu (harde knal) wilde de ploeg meer. Door opnieuw een doelpunt van Tu werd het harde werken van de hele ploeg beloond (1-2).

Nieuwland JO9-1 – Jong Ambon JO 9-1 16-0

  • SVJA had weinig in te brengen in Nieuw- en Sint Joosland. De spelertjes van Nieuwland waren duidelijk beter.

FC Dauwendaele JO11-2 – Jong Ambon JO11-2 afgelast

Wolfaartsdijk JO13-1 – Jong Ambon JO13-2 3 – 0

  • Het was voor SVJA geen schande om van Wolfaartsdijk te verliezen. Enkele tegenspelers speelden vorig seizoen al op een groot veld. Voor rust deed SVJA goed mee, maar dat veranderde in de tweede helft. Wolfaartsdijk begon veel sterker en SVJA liet het een beetje afweten. Binnen 5 minuten vielen 2 tegendoelpunten. De koppies gingen wat hangen en toen kwamen er kansen voor de tegenstander, die door goed keeperswerk en door geluk, niet benut werden. ,,Maandag gaan we weer trainen en ik weet zeker dat als we iedere week goed trainen, de resultaten gaan komen”, aldus trainer René.

Koewacht MO15-1 – Jong Ambon MO15-1 2 – 3

De meiden waren niet voor niets naar Koewacht gereden. Doelpunten van Jasmine-mae (2x) en Charity waren goed voor de winst.

ST HVV ’24/Clinge JO15-2 – Jong Ambon JO15-1 10 – 2

  • SVJA had het zwaar met slechts tien spelers. Juan en Zakaria redden de eer.

 

Switch to our mobile site