Veel Moluks (B.V.O.) talent op SVJA CUP 2016

Nog één nachtje slapen en de tweede editie van de SVJA CUP gaat van start. Een bijzonder toernooi omdat alleen maar Molukse verenigingen én gelegenheidsteams in actie komen. De 23 deelnemende toernooi-teams bulken van het talent, waaronder ook een groot aantal Betaald Voetbal Organisatie (B.V.O.)-spelers. Het gaat om de volgende Molukse publiekstrekkers:

Bij Maluku Friends E spelen Isayah en Yemaro Molle (Brabant United, een samenwerkingsvorm tussen R.K.C. Waalwijk en fc Den Bosch) en Senna Antonelli (A.F.C. AJAX Amsterdam).

Bij Maluku Friends D komen Chiaro Berhitu (Roda JC Kerkrade), Djairo Tehubijuluw (M.V.V. Maastricht), Senna Pelupessy (PEC Zwolle) en Mauresmo Hinoke (Brabant United) in actie.

De Black Dragons hebben Elijah Ayal (Fortuna Sittard) in hun gelederen.

Bij Maluku Zeeland O15 speelt onze eigen Reza Maipauw (Sparta Rotterdam).

Tijdens de afsluitende hoofdwedstrijd om 18.00 uur komen ook nog eens Nazario de Fretes (Sparta Rotterdam) en jeugdinternational Godfried Roemeratoe (fc Twente Enschede) binnen de lijnen voor Maluku Zeeland O17. Dit team zal ook nog eens gebruik kunnen maken van een gastspeler uit het hoge Noorden. Het gaat hierbij om Djenahro Nunumete uit Assen. Djenahro speelt in de C1 van sc Heerenveen.

 

IMG-20160602-WA0044(1)

Gastspeler Maluku Zeeland O17, Djenahro Nunumete (sc Heerenveen C1) uit Assen.

 

Switch to our mobile site