Stem op SVJA voor gratis zonnepanelen

Jong Ambon doet mee aan een wedstrijd, waarmee een set van 10 gratis zonnepanelen voor het clubgebouw gewonnen kan worden. Deze wedstrijd is een initiatief van Het Zon Effect,  een project van ZMf (Zeeuwse Milieufederatie) en Zeeuwind. Het doel van het project is eigenlijk heel simpel: meer zonne-energie in Zeeland. De winnaar met de meeste stemmen ontvangt van Saman Groep uit Zierikzee een gratis set van tien zonnepanelen, inclusief montage. Jong Ambon komt hiervoor graag  in aanmerking: wij willen onze toch al hoge energierekening omlaag brengen en met de meeste zon-uren in Zeeland moet dat zeker lukken.

Breng je stem dus nu uit op Jong Ambon voor gratis zonnepanelen en deel dit bericht zoveel mogelijk!

Klik op deze link om je stem uit te brengen op SVJA! Hoe meer stemmen, hoe meer kans! Stemmen kan tot en met 10 juni.

Het Zon Effect | Haal er samen meer energie uit

 

 

 

Switch to our mobile site