JEUGD (34): Jeugdtoernooien gestart

De jeugdtoernooien zijn van start gegaan. Vaak een leuke én zonnige afsluiting van een bewogen voetbalseizoen. Dit jaar toernooien in de buurt, maar ook buiten de provincie. Op ME1 en B1 na kwamen gisteren alle jeugdteams in actie.

Vught – Ezechiël Cup 2016

Een bijzonder Moluks toernooi ter nagedachtenis aan de 3-jarige Ezechiël Parinussa, die vorig jaar op tragische wijze is verongelukt. E1 kwam goed uit de verf met een finaleplek als gevolg. Tegen hoofdklasser Zwaluw zat de ploeg dicht tegen een stunt. Zwaar onder druk bezweek SVJA kort voor het eindsignaal: 0-1.

F2 en D/C speelden een leuk toernooi echter overleefden beiden de poules niet omdat er tegenstanders bij zaten die een paar jaartjes ouder waren. De 11-jarige Ninus Latumeten zag zelfs na afloop op de parkeerplaats, één van zijn tegenstanders (AFCA Maluku) zelf in een auto wegrijden!

Een prima georganiseerd toernooi met live-muziek, Molukse hapjes en “survivalpakket” voor elke speler. De reis in een gloednieuwe bus en bijbehorende lunchpakketten werd mede mogelijk gemaakt door Party- en Bowlingcentrum “de Kruitmolen”. Zelfs jaren na ons vertrek is de familie Vader nog zeer begaan met het wel en wee van onze vereniging. Hartelijk dank hiervoor!

Shun neemt een hoekschop voor F2 tegen "Karangbola".

Shun neemt een hoekschop voor F2 tegen “Karangbola”.

E1 staat in de "catacombe"klaar voor de finale.

E1 staat vol spanning klaar voor de finale.

De D/C-combinatie had niet alleen plezier binnen de lijnen.......

De D/C-combinatie had niet alleen plezier binnen de lijnen…….

Jong Ambon F2 in Vught.

Jong Ambon F2 in Vught.

Zeeland Sport

Vier gewonnen én twee verloren partijen waren voor MD1 voldoende voor een tweede plaats. Wat in de competitie niet altijd lukte ging nu wel: scoren! ME1-speelster Fleur nam alleen al vijf treffers voor haar rekening. Maar dat kon ze zeker niet zonder het goede spel van de rest. E2 behaalde met fris voetbal een vijfde plek. Ook F1 kwam in actie aan het Baskensburgplein in Vlissingen.

De meiden van MD1 zijn in hun nopjes met het behaalde "zilver".

De meiden van MD1 zijn in hun nopjes met het behaalde “zilver”.

E2 lekker ontspannen onder toeziend oog van coach Ivar.

E2 lekker ontspannen onder toeziend oog van coach Ivar.

Luctor ’88

MP1 , D1 en C1 speelden hun toernooi in Heinkenszand. D1 werd daar glansrijk kampioen! C1 speelde met een aangepast elftal…………………won éénmaal, verloor tweemaal én speelde tweemaal gelijk onder leiding van interim-coach John Menheere.

 

 

 

Switch to our mobile site