Speelsters gezocht voor damesteam

Het dames-elftal van SVJA heeft gisteren met een zwaarbevochten overwinning op Zeelandia Middelburg (3-2) het tumultueus verlopen seizoen waardig afgesloten. Bij de rust was de stand gelijk 1-1, via Jonne. In de tweede helft werd het 1-2, waarna Wendy (2-2) en Salina uit een strafschop de derde treffer aantekende. Door deze overwinning is het team op een negende plaats geëindigd.
De wedstrijd stond in het teken van het afscheid nemen: Wendy en Marije hangen hun voetbalschoenen nu definitief aan de wilgen. Andere speelsters hebben te kennen gegeven, dat ze stoppen en eventueel van club veranderen. Het dames-elftal van SVJA is op zoek naar speelsters die de opengevallen plaatsen willen innemen. SVJA roept om die reden speelsters op zich op te geven bij Lies Ririhena. De damesselectie van SV Jong Ambon speelt in de 4e klasse.

damesartikel

 

Switch to our mobile site