JEUGD (22): D1 boekt overwinning

Het was gisteren koud, winderig en het regende ook nog, maar de velden waren prima bespeelbaar. De meeste jeugdteams van SVJA kwamen daarom gewoon in actie. Van alle teams pakte alleen D1 drie punten door op De Sprong met 4-2 te winnen van Arnemuiden D2.

De uitslagen waren als volgt:

Jong Ambon F2-RCS F3 1-6: Vandaag mochten de jonge leeuwen van SVJA F2 het opnemen tegen RCS F3. Door wat afwezigen werd er geschoven in de opstelling. De jonge leeuwen begonnen gretig, met veel strijd en goed samenspel aan de wedstrijd. Toch kwam RCS op een 0-1 voorsprong. Het middenveld van SVJA werkte hard onder leiding van Achmed. Niet lang na de 0-1 scoorde Alexi de gelijkmaker. RCS werd sterker, creëerde kansen, maar kwam een goed spelende Blix tegen op weg naar de goal. SVJA bleef strijden en goed combineren, kreeg een aantal mogelijkheden, maar het mocht niet baten. RCS bleek toch een maatje te groot voor deze jonge leeuwen. Helaas verloren we met 1-6.
Op 5 maart om 10.00 uur komt GPC F2 kennis maken met deze jonge leeuwen.

Jong Ambon ME1-Zeelandia Middelburg ME1 0-1

Een spannend duel met ZM als gelukkige winnaar. Beide teams werkten hard voor iedere meter maar kwam nauwelijks tot scoringskans. Tot 5 minuten voor het eindsignaal wist ZM na aarzeling in de Ambon-verdediging te profiteren: 0-1.

Jong Ambon MP 1-Zeelandia Middelburg MP1 1-16: Matthias redde de eer tegen een sterker Zeelandia.

Jong Ambon D2-Kruiningen D2 3-3.

Jong Ambon D1-Arnemuiden D2 4-2.

Jong Ambon B1-Zeelandia Middelburg B3 2-6.

DZC C1-Jong Ambon C1 3-1.

De Meeuwen E1-Jong Ambon E2 2-0.

 

 

 

Switch to our mobile site