JEUGD (21): Alleen D2 wint op De Sprong

JEUGD (21): Alleen D2 wint op De Sprong

Van alle jeugdteams die dit weekend op De Sprong speelden, boekte alleen D2 een overwinning. De andere teams verloren of speelden gelijk.

Jong Ambon D2-FC Dauwendaele D4M 9-1

Jong Ambon E1-Kapelle E1 1-6

SVJA had het taai tegen de behendige en sterke jongens van Kapelle en keek al vroeg tegen een 1-0-achterstand aan. In de tweede helft maakte Cees op aangeven van Aimár gelijk en leek er opeens meer te halen. Quincy had vervolgens een grote kans om te scoren, maar hij schoot de bal oog-in-oog met de keeper over het doel. Uit een tegenaanval scoorde Kapelle vervolgens wél. En waar SVJA grote kansen bleef missen, scoorde Kapelle. Zo werd het 1-6.

Jong Ambon F2-Vlissingen F3 1-3

De ongeslagen status van de ontembare leeuwen van F2 is gebroken… De talentvolle spelers van VC Vlissingen F3 wonnen verdiend met 1-3. SVJA speelde niet goed en de foutjes die we maakten werden afgestraft. Wel hadden de jongens een mooie aanval waaruit werd gescoord door Imairo (1-2). Door die goal kon het in de laatste vijf minuten alle kanten op, maar helaas werd er niet meer gescoord door onze jongens. VCV was feller en hebben onze leeuwen dus getemd. Volgende week spelen we tegen RCS en hopen we de draad weer op te pakken…

Jong Ambon D1-De Meeuwen D1 3-3

SVJA maakte een 3-1-achterstand goed.

Jong Ambon MD1-VCK MD1 0-0

De 1e wedstrijd na de winterstop was tegen de sportieve meiden van VCK. Ondanks dat de meiden van Jong Ambon md1 3 keer het aluminium raakten bleef het 0-0. Het was een spannende wedstrijd waar soms goed werd gecombineerd. Het 1e punt is binnen zaterdag as thuis tegen Apollo hopelijk de volgende 3.

Jong Ambon C1-Oostkapelle C1G 3-3

SVJA C1 startte sterk, goed georganiseerd met een aantal goede combinaties uit één van die combinaties tussen Santino en Reevy viel de openingstreffer van Reevy: 1-0. De jongens hielden het goede combinatiespel niet vast en uit een tegenaanval van Oostkapelle werd simpel afgemaakt: 1-1

Direct na rust zette de tegenstander druk. Jongens waren niet bij de les (concentratie) en bij een tegenaanval moest een geforceerde overtreding worden gemaakt in het 16 metergebied. Gevolg: penalty, 1-2.
Abdi zat er niet lekker in en er was te weinig steun voor Furkan. In de spits werd Abdi gewisseld voor Mahmutcan en dat gaf meer gevaar. De jongens herpakten zich en Reevy brak door na een goede combinatie met Santino: 2-2.

Een goede fase van onze jongens. Er werd gevochten/gestreden, afgewisseld met goede combinaties. Flanken werden goed benut en op een grillig moment van de wedstrijd kreeg Ravi de bal aangespeeld op de vleugels en hij haalde uit zonder na te denken. De bal verdween in de korte hoek in de winkelhaak: 3-2. Daarna moest de ploeg doorpakken, maar het vervolgdoelpunt bleef uit.

Toen brak een zwak moment aan van onze jongens, echt in de laatste minuut. Een middenvelder van Oostkapelle liep door ons middenveld en vervolgens door de verdediging en schoot simpel in: 3-3.

Vogelwaarde ME1-Jong Ambon ME1 0-9

Ondanks een uitgedunde selectie wisten onze meiden de wedstrijd tegen Vogelwaarde mE1 makkelijk naar zich toe te trekken. De eerste helft kwam JA al op een 7-0 voorsprong door goals van Fleur (5x),  Anjelie en Jizri. In de 2e helft bood Vogelwaarde meer tegenstand en wisten Fleur en Anjelie nog te scoren: eindstand 0-9! 

IMG_6428

 

 

Switch to our mobile site