Brandweeroefening in clubgebouw

Het clubgebouw was gisteravond het decor van een heuse brandweeroefening. Op verzoek van Apostolis “Appie” Sitelas, vader van F2-speler Alexis en D1-speler Vasilis én brandweervrijwilliger in opleiding, heeft het vrijwillige brandweerkorps van Post Stromenweg een 2-tal oefeningen uitgevoerd, waarbij een naar binnen slaande containerbrand werd gesimuleerd met een slachtoffer in de technische ruimte. Een rookmachine in de ballenruimte zorgde voor een enorme rookontwikkeling, wat het brandalarm deed afgaan en de oefening hierdoor erg realistisch maakte. Al met al een geslaagde oefening voor de vrijwilligers van Post Stromenweg, die dankbaar gebruik hebben kunnen maken van het clubgebouw.

Apostolis "Appie" Sitelas

Apostolis “Appie” Sitelas

IMG_5678IMG_5668IMG_5671IMG_5655

Switch to our mobile site