Gift van ‘klusteam’ maakt Voetbalkamp mogelijk

Gift van ‘klusteam’ maakt Voetbalkamp mogelijk

Op vrijdag 12 juni gaat de jeugdafdeling 3 dagen op voetbalkamp naar Nieuw-Haamstede. De mooie opbrengst van de Sponsorloop heeft echter niet het benodigde budget opgeleverd. Dankzij het ‘klusteam’, een groep senioren die iedere maandag het onderhoud op de club verzorgt, is dit euvel opgelost en kunnen de spelers met een gerust hart gaan genieten van een mooi uitje.

Het ‘klusteam’ is begin dit jaar gestart met ‘De club van 20′. Dit is een initiatief waarbij mensen van binnen- en buiten de vereniging 20 euro doneren. Met de opbrengst bepaalt het ‘klusteam’ zelf waar binnen de club dit geld het beste besteed kan worden. Aangezien het een groot succes is, waarbij de grens van 50 donateurs reeds gepasseerd is, is er dus ook al wat te besteden.

Deze week is er maar liefst een bedrag van 500 euro overhandigd aan de Jeugdafdeling, waarmee de zorgen in één klap verdwenen zijn. Deze gift komt geheel ten bate van het komende voetbalkamp.

Via deze weg willen wij het ‘klusteam’ enorm bedanken voor deze gift én dit geweldige gebaar!

 

Switch to our mobile site