SVJA kelas 2 zondag op het goede spoor!

In navolging van vorige week tegen Ouwerkerk, zette SVJA kelas2 de stijgende lijn voort tegen Hansweertse Boys 3 met een klinkende overwinning. Na negentig minuten gaf het scorebord¬ een 3-5 eindstand aan! De selectie telde maar liefst 16 spelers voor deze wedstrijd. Afmelding door ziekte en klusverplichtingen beletten twee basisspelers om mee af te reizen.

In een zeer slechte eerste helft werd de score al vroeg opengebroken door een verkeerde terugspeelbal van Melvin. De handige spits van Hansweertse boys gaf de verdediging het nakijken en tekende 1-0 aan. Binnen 10 minuten stonden beide ploegen weer op 1-1. Een prima voorzet van Dicky werd door Jeremy snoeihard in de kruising gekopt. De 1-2 werd daarna snel gemaakt. Panjang leverde met een slimme hakbal de bal in bij Frank, die feilloos Does wist te bedienen om af te maken. Na slecht wegwerken bij een toegekende corner scoorde de tegenstander niet veel later de gelijkmaker 2-2. Het spel van SVJA werd er niet beter op. Er zat geen tempo in het spel, ballen werden verkeerd ingespeeld en de felheid ontbrak. Toch was het Melvin die ervoor zorgde met zijn zeldzaam verfijnde traptechniek dat de ploeg met een 2-3 voorsprong thee mocht gaan drinken! Een prachtig afstandsschot van 20 meter.

Na de rust kwam SVJA goed uit de startblokken en werd er veel beter gevoetbald. Benja werd in het strafschopgebied neergelegd. Frank aarzelde geen moment en schoot de penalty beheerst in 2-4. In het laatste kwartier maakte Jeremy 2-5 met een lage schuiver in de hoek. De wedstrijd leek dan zo goed als gespeeld voor sommigen. In een overwinningsroes gaf Chris P een Gerrie Muhren show weg. Bal werd met een stuiter aangenomen en vervolgens 6 keer hooggehouden met zelf geleverd commentaar! Citaat:”lihat tu tjeh..!” Dit laatste maakte niet alleen indruk op de tegenstander, maar ook op de prima keepende Rowdy die de bal van schrik een paar minuten later inleverde bij de spits. Met een prachtige lob werd de wedstrijd afgesloten. Eindstand 3-5!

Opstelling:
Rowdy H, Panjang T, Chris P, Dicky W, Gforce Watti (20 Maicon Salawane), Bob Manu, Jeremy D, Frank T, Benja R, Melvin T, Does L (46 Bobbe L), Hendrik R, Joy T

Switch to our mobile site